دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 21 KB
تعداد صفحات : 32
بازدیدها : 305
برچسبها : روشهای مدیریت موفقیت در مدیریت
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلدر این مقاله که با عنوان روشهای مدیریت و موفقیت در مدیریت تهیه گردیه است به بررسی آشنایی با روشهای مدیریتی، روشهای موفقیت در مدیریت، نقش مدیریت عملکرد در موفقیت مدیران و مدیریت فکری؛ تعالی بخشیدن به مدیریت می پردازیم/
بخشهایی از متن مقاله
(اگر کارکنان متعهد می خواهید، به نیازهایشان پاسخگو باشید)
روش (برنده - برنده) گفت و گوی غالب مدیران امروزی است - این نوع تفکر که بیانگر تصور درست از تجارت پایدار و توسعه فراگیراست ! رواج تازه ای پیدا کرده و در حال تبدیل شدن به ایده روز است - که مبارک است .
ثروت آفرینی یقیناً حاصل این گونه تفکر در واحدهای تولیدی و بنگاه های مالی است . بعضی از نام های تجاری پیش رونده و معروف در همین صنایع سلولزی بهداشتی که رضایت طرفین (مصرف کننده - تولید کننده) در آنها کاملاً محسوس و به عنوان یک هدف به طور جدی و دایمی پیگیری می شود، نتیجه این گونه تفکرات جدید است . با این همه بسیاری از شرکت ها با برپا کردن عملکردهای نادرست، بی اعتمادی می آفرینند. -ذهن آنها طوری شکل گرفته که انگار همیشه باید گروهی برنده و گروهی بازنده باشند - آنها حتی در زمان استخدام نیز علاقه ای به بازنده ها ندارند و به دنبال جذب نیروهای برنده هستند (آنان که از پیش می دانید کارکرد شایسته ای دارند) یا برنده های پنهان (کسانی که کمان می کنید از عهده کار بر آیند) . گرچه تصمیم گیری بر پایه انگاره های همه جا گیر کاردرستی است، اما هنر مدیریت بیرون کشیدن توانایی و شکوهمندی درونی افرادی است که تا به امروز پنهان مانده اند . اگر اجازه خودنمایی به همکاران بدهید، آن گاه متوجه خواهید شد که تعداد زیادی از آنها در این راه موفق خواهند شد . - کشف توانمندی ها یکی از رازهای موفقیت است - راه های دیگری نیز وجود دارد که از طریق مدیران برجسته پیموده شده، آنها با علائم مشخص و آشکار نشان داده اند که برای آفریدن موقعیت برتر برای شرکت خود بایستی دیگر شریکان (کارکنان - مشتریان) نیز برنده شوند.
بررسی فعالیت های مدیریت عملکرد حاکی از آن است که اگر چه هدف از بازبینی و ارزیابی عملکرد کارکنان نه تنبیه آنها بلکه افزایش کارآیی آنان بوده است، در رویکرد سنتی مدیریت عملکرد هر تقصیر و قصوری با تنبیه مواجه می شود . در واقع اقدامات معمول و سنتی مدیریت عملکرد از کمک موثر به تحقق هدف ارتقای کارآیی ناتوان است و قادر به پرورش کارکنانی ملزم و متعهد به اهداف سازمان نخواهد بود.
اما در سازمان های موفق امروز که در آنها رویکرد مطلوب مدیریت عملکرد با ماهیتی غیر تنبیهی اعمال می شود،اموری چون تنزل درجه و تعلیقات انضباطی بدون پرداخت منسوخ شده است و در عوض کارکنان مسئولیت شخصی رفتار وتعهد خود نسبت به عملکرد رضایت بخش را شرط استمرار اشتغال خود تلقی می کنند.از این رو مهمترین مزیت این رویکرد آن است که مسئولیت عملکرد از سرپرستان به خود کارکنان انتقال داده است . لذا کارکنان در برابر این انتخاب قرار دارند که آیا با متحول ساختن خود در سازمان باقی بمانندیا آن را ترک کنند؟در ابتدا هدف از ابداع مدیریت عملکرداین بود که کارکنان را نسبت به احراز مهارت های خاص و همسو ساختن عملکردشان با اهداف و دستاوردهای مهم سازمان راهنمایی و تشویق کند.هنوز هم بنابر همین است و چالش مدیریت عملکرد امروز ابداع رویکردهای موثری است که چنین نیازها و اولویت هایی را بر آورده کند. ...
خرید و دانلود آنی فایل